De muziekstudio, waar we een omgeving bieden voor opnames, mixage en mastering.

De studio is akoestisch behandeld en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige digitale apparatuur, om ervoor te zorgen dat elk geluid tot zijn recht komt. Of je nu een eerste demo opneemt, een volledig album wilt opnemen of wilt experimenteren; Track One Studios staat voor je klaar. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om je visie tot leven te brengen met onze expertise en toewijding.

Onze diensten omvatten:

1. Opnamesessies: maak gebruik van één van de meest industrie standaard RØDE studio microfoon. Inzetbaar voor zowel zang als instrument. Indien er gewenst wordt om gebruik te maken van (een) andere microfoon(s), kun je een mail sturen met de vraag van de gewenste microfoon(s). Wij zullen dan bespreken wat de mogelijkheden zijn.

2. Mixage: met de 3-wegs DynAudio- en de Genelec referentie studio monitors worden jouw opnames gemixt tot een gebalanceerd en meeslepend product, die de essentie van jouw muziek vastlegt.

3. Mastering: Geef jouw nummers de finishing touch met onze mastering dienst, zodat jouw nummers klaar staan voor de streamings diensten.

4. Control room: de studio kan ook dienen als een control room van de oefenruimte. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de opname setting in de oefenruimte live te beluisteren, te beoordelen en eventueel aan te passen.

Bo Ramautar, een toegewijde geluidstechnicus, staat klaar om je te begeleiden bij jouw project(en). Met zijn expertise en passie voor het produceren, opnemen, na-bewerken, mixage & mastering, zorgt hij ervoor dat elk project voldoet aan jouw verwachtingen.

Voor prijsaanvragen en reserveringen kun je contact opnemen via studio@trackonestudios.nl.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw muzikale projecten!